Kevin Van Ham is klaar voor Paralympische Spelen 2024

Kevin Van Ham uit Aarschot dressuursport Paralympics 2024 Parijs

Kevin Van Ham zal België vertegenwoordigen tijdens de Paralympische Spelen van 2024, die op 28 augustus van start gaan in Parijs. De topsporter uit Aarschot neemt deel aan de dressuurcompetitie (klasse Grade V) met zijn paard Eros van ons Heem. Kevin is aangesloten bij sportclub Quadrille en heeft zich intensief voorbereid om op het hoogste niveau te presteren. 

Kevin Van Ham (35) zal deelnemen aan de Grand Prix Test (GPT, 4 september), mogelijks de Team Grand Prix Special Test (6 september), en mits top acht op de GPT ook aan de Grand Prix Freestyle Test (7 september). “Ik wil absoluut een top acht behalen. Maar wie hunkert er nu niet naar een podiumplaats? Ik heb hard gewerkt de afgelopen seizoenen, dus ik streef naar een top drie. Kortom, een nieuw paralympisch diploma in the pocket! En meer is altijd beter.”

De Paralympische Spelen vinden van 28 augustus tot en met 8 september plaats in Parijs

De Spelen beloven een inspirerend sportevenement te worden, Kevin hoopt bij te dragen aan het succes van Paralympic Team Belgium, dat het land trots wil maken. G-sport Vlaanderen telt af naar de Paralympische Spelen en hoopt op goede prestaties.

Lees meer over