Rowan uit Rotselaar zit op kot bij kotmadam Barbara Sarafian

27 augustus 2024 | 12u27 | Gepost door annpeeters
Rowan

Vanaf dinsdag 3 september kan je bij VTM kennismaken met kotmadam Barbara Sarafian en haar zeven kotstudenten. Eén van hen is Rowan uit Rotselaar.

De mafste kotmadam van het land is ongetwijfeld Barbara Sarafian. In het gloednieuwe VTM-programma Kotmadam Sarafian ontfermt ze zich in Gent een heel academiejaar lang over zeven studenten. Als mommy met een rijke levenservaring en krachtige persoonlijkheid leeft Barbara gedurende 10 maanden met hen mee op kot.

Barbara Sarafian: “Afgelopen academiejaar ben ik door het leven gegaan als kotbazin. Ik heb 7 energieke studenten in huis gehaald en heb me als ‘mommy’ ontfermd over deze fantastische bende. Van nieuwe dingen ontdekken en risico’s nemen tot soms vallen en áltijd weer opstaan. Gedurende 10 maanden hebben we elkaar meegenomen in het leven zoals het is: vol chaos, obstakels en de nodige ontspanning. Hoe gingen ze om met hun eerste verliefdheid? Hoe ontwikkelden ze hun zelfredzaamheid? Deze ervaring heeft niet alleen de studenten, maar ook mijzelf diepgaande inzichten gegeven. Het blijft me fascineren en inspireren hoe jonge mensen van twintig jaar hun weg in het leven vinden en hun eigen pad bewandelen.”

Rowan

Rowan is 20 jaar en is afkomstig uit Rotselaar. Hij studeert voor leerkracht secundair onderwijs met specialisatie in de vakken haartooi en bio-esthetiek. Ondanks zijn uitbundig karakter is hij soms conflictvermijdend en is het een uitdaging om voor zichzelf op te komen. In zijn zoektocht naar de liefde ondervindt hij af en toe successen, maar ook de nodige tegenslagen.

Barbara

Lees meer over