Win gratis duotickets voor Walibi

27 juni 2024 | 17u21 | Gepost door redactie
Walibi

Altijd al naar Walibi in Waver willen gaan? Dat treft, want wij geven vijf duotickets weg voor de ultieme pretparkbeleving. Daar moet je natuurlijk wel wat voor doen. 

Van ruige achtbanen tot familiale pret, Walibi’s 43 spannende attracties staan klaar om je een onvergetelijke daguitstap te bezorgen. Want of je nu komt met kleine kinderen of met vrienden die dol zijn op adrenalinestoten, in Walibi maak je gegarandeerd heerlijke nieuwe herinneringen. Wist je trouwens dat er heel wat verse attracties en belevenissen aan het park werden toegevoegd? Proef in Karma World bijvoorbeeld van het verre Indië en daag iedereen uit voor een wedstrijdje ‘om-ter-meest-popcorns-knallen’ in Popcorn Revenge! Duik in het Wilde Westen en ontdek je innerlijke cowboy in de Silverton, onze nieuwe familieattractie. Of laat je meeslepen door het tropische ritme van Exotic World waar je oog in oog zal staan met Kondaa: de hoogste, snelste en meest angstaanjagende megacoaster in de Benelux. Kom zelf deze legendarische achtbaan temmen in Walibi, het beste pretpark van België, vlakbij Brussel. Dringend nood aan een flinke portie fun? Dan moet je in Walibi zijn!

Stuur een mailtje naar redactie@leuvenactueel.be met daarbij het bewijs dat je de app van Leuven Actueel gedownload hebt. De wedstrijd loopt af op maandagavond 1 juli om 21 uur. De winnaars worden dinsdag in de loop van de dag persoonlijk verwittigd. De tickets zijn geldig tot 30 september. Let op: kijk altijd na of het park niet volledig gereserveerd is!

Vampire