Dikke en Pommelien Thijs openen dag 1 van Suikerrock

Jong en oud kwamen kijken naar Pommelien Thijs.

De weergoden zitten Suikerrock dit jaar mee, in tegenstelling tot een druilerige editie van vorig jaar. En dat was te merken aan de opkomst.

Alhoewel gisteren nog niet alle tickets verkocht waren, is de opkomst al snel enorm hoog. De eerste fans waren er vandaag ook al vroeg bij. Ook al was het plein nog maar half gevuld bij het optreden van Dikke, een nieuwe Belgische rapper. Aan zijn kunsten lag het al vast niet, want de sfeer zat er al onmiddellijk in. Ook Pommelien Thijs werd gesmaakt door een vol plein waarbij het publiek van heel jong naar heel oud ging.. Zelfs de lange wachtrijen bij de bonnetjesstanden kon het enthousiasme van het publiek niet bedwingen. Wel moest even de show worden stilgelegd voor een bezoeker die onwel werd.

 

Ook Joost kon het publiek bekoren

De langverwachte Joost Klein, deelnemer van het Songfestival voor Nederland, liet zijn publiek niet wachten. Hij creëerde de verwachtte sfeer waardoor de gronden van Suikerrock donderden. Zelfs bij de aanhoudende hitte bleven de bezoekers springen, waardoor hij zelfs op een gegeven moment moest waarschuwen om even opzij te kijken of de buren het wel ok waren en dat het belangrijk was om naar elkaar om te kijken. Joost deed suikerrock even van de grond gaan.

Joost
Joost
Joost
Joost
Joost
Joost

Froukje, pas 18 jaar, kan het publiek bekoren met hits zoals 'Groter dan ik', 'Ik wil dansen' en 'Zonder gezicht'. Suikerrock was onmiddellijk overtuigd. 

Anne-Marie daarentegen maakte een grote entree en deed haar naam zeker niet teniet als 'vuurwerk'. Het publiek kreeg zowel een muzikaal als beeldend spektakel te zien.  

Froukje
Froukje
Froukje
Froukje
Anne-Marie
Anne-Marie
Anne-Marie
Anne-Marie

Lees meer over