Bewoner zet muziek snoeihard 's nachts in zijn appartement in Leuven-centrum, maakt iedereen wakker en valt zelf in slaap

Justus Lipsiusstraat

Dinsdag omstreeks 3.30 uur kreeg de Leuvense politie meerdere meldingen over geluidsoverlast, komende van de Justus Lipsiusstraat in Leuven. 

Een bewoner van een appartement had luide muziek opgezet en dit met geopende vensters. De inspecteurs belden meermaals aan en klopten hard op de deur van het appartement, maar zonder resultaat. Medebewoners van het appartement trachtten de 24-jarige man te bellen, maar ook dit leverde niets op. De vader van de twintiger werd gecontacteerd, want hij zou de sleutel van het appartement hebben. Ter plaatse kreeg de man de deur niet geopend. Uiteindelijk forceerde de politie de toegangsdeur. De twintiger werd levend en wel aangetroffen. Hij was in een diepe slaap gevallen en had de muziek, het aanbellen, het aankloppen en zijn gsm niet gehoord. De muziek werd uitgeschakeld waarna de rust weerkeerde. De politie stelde proces-verbaal op.

Lees meer over