Lichaam Cloé Ferrari (28) uit Holsbeek gevonden: "Onze zon Cloé schijnt voor altijd in onze harten"

8 september 2024 | 16u21 | Gepost door redactie
cloé Ferrari

De Belgische Cloé Ferrari, 28 jaar oud en afkomstig uit Holsbeek, is zaterdagmorgen levenloos aangetroffen in het noorden van Thailand. Sinds enkele maanden woonde zij samen met haar vriend in de provincie Mae Hong Son, waar zij yogalessen gaf. Haar zus Joana verwoordt de pijn die de familie voelt: “Onze zon Cloé straalt voor altijd in ons hart.”

Het plaatselijke Pattaya One News kwam zaterdagavond met het nieuws: "Het lichaam van een Belgische toeriste, die als vermist was opgegeven in haar resort in het Pai district, Mae Hong Son provincie, is zaterdagmiddag gevonden in een beek. De toeriste, Cloe Ferrari, was sinds vrijdag vermist, nadat ze niet was teruggekeerd naar haar kamer in het Mae Hee subdistrict. Politie, lokale ambtenaren en vrijwilligers begonnen vrijdagavond een zoektocht toen Ferrari niet terugkeerde van een fietstocht naar de Mae Yen waterval. Bezorgdheid groeide onder haar vrienden en het personeel van het resort toen de nacht viel, wat hen ertoe aanzette om de autoriteiten te waarschuwen. De zoektocht werd zaterdagochtend voortgezet en kort na de middag werd haar lichaam, drijvend in een beek ontdekt. Het werd geborgen en naar het districtsziekenhuis gestuurd voor een autopsie. De politie verzamelt momenteel bewijsmateriaal om de omstandigheden van haar dood vast te stellen." De lokale autoriteiten vermoeden dat ze ging zwemmen, maar door een plotselinge stijging van het water is zij mogelijk verdronken.

Cloé groeide op in Holsbeek en vervulde haar droom door yogalessen te geven, eerst in onze regio, later in Thailand. Ook haar zus Joana is gepassioneerd door spiritualiteit, reiki en Thailand. De gemeenschap in Holsbeek is in diepe rouw om het verlies van de geliefde Cloé. 

Cloé (links)
cloé

Lees meer over