Dronken man vernielt 16 geparkeerde wagens

27 oktober 2024 | 19u39 | Gepost door annpeeters
Spiegel afgereden Eenmeilaan

Zondag rond 00.45u kreeg de Leuvense politie meerdere meldingen over een persoon die op de Tiensesteenweg in Leuven geparkeerde voertuigen aan beschadigen was. 

De politie was snel ter plaatse en kon de man aantreffen ter hoogte van de Colruyt. De verdachte was duidelijk onder invloed van alcohol en werd van zijn vrijheid benomen om te ontnuchteren. Tijdens de vaststellingen van de beschadigingen bleek dat van 16 geparkeerde voertuigen de linkerbuitenspiegel werd afgetrapt en dat ook telkens de ruitenwissers beschadigd werden. De politie trachtte alle voertuigeigenaars te bereiken. Er werd proces-verbaal opgesteld. 

Verkeersinbreuk

Tijdens de vaststellingen van de beschadigde voertuigen op de Tiensesteenweg, hoorden de inspecteurs een wagen met gierende banden, komende uit de richting van de Tiensepoort. Ter hoogte van het kruispunt met de Albert Stainierstraat werd het voertuig aan de kant gezet. De 31-jarige bestuurder legde een positieve alcoholtest af. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk voor 15 dagen ingetrokken. 

Foto: illustratiebeeld

Lees meer over