Café Onder de Toren bij Seppeke staat over te nemen

Café Onder den Toren in Wilsele-Putkapel
Café Onder de Toren bij Seppeke, aan de Aarschotsesteenweg in Wilsele, zoekt een nieuwe overnemer. Seppe runt al meer dan veertig jaar de zaak en is op zoek naar rust.

Amper enkele weken geleden, op Hemelvaartsdag, vond er aan Café Onder de Toren aan de Aarschotsesteenweg nog de start en aankomst van een koers van de vrouwelijke elite plaats. Het zat er afgeladen vol en het was er gezellig, niets liet toen vermoeden dat de zaak moest overgelaten worden.

Uitbater Seppe (62) was eerst zeven jaar aan het werk als garçon onder andere aan de Zoete Waters in Oud-Heverlee en in voormalig danscafé Malpertuus in Herent. Veertig jaar en vier maanden geleden begon hij Onder de Toren in Wilsele-Putkapel.

"Ik doe het al veel te lang en ik ben feitelijk op pensioen, het is tijd om te genieten. Ik heb gewacht tot na de koers om het nieuws te melden. Ik wil dat de overnemer het café houdt zoals het is, een bruine kroeg. Hij of zij moet ook de tien verenigingen, die hier onderdak hebben, goed behandelen. Dat zijn onder andere een dartsclub, drie basketteams, twee duikteams en twee wielertoeristenclubs", verklaarde Seppe.

De kandidaten mogen geen strafblad hebben en moeten graag werken in de horeca, ervaring is een pluspunt. Seppe valt te bereiken via 016 44 43 61.

Seppe
Uitbater Seppe (uiterst rechts in beeld) zoekt een overnemer voor Onder de Toren.

Lees meer over