Maureen Vanherberghen stapt uit KetnetBand, er is al een opvolgster

Maureen (links) verlaat de Ketnetband, Imea neemt over

Maureen Vanherberghen (36) uit Hoegaarden neemt afscheid van de KetnetBand waar ze meer dan tien jaar deel van uitmaakte. Intussen werd er al een vervangster gevonden.

“Als klein meisje ging ik zelf naar optredens van de KetnetBand kijken. Daarna kreeg ik de kans om zelf heel Vlaanderen rond te reizen, en nu kan ik met mijn eigen dochter gaan kijken. Maar ik ben ontzettend trots dat ik deel heb uitgemaakt van de beste band van het land. Maar ik denk dat de cirkel nu rond is”, vertelt Maureen op de website van de VRT.

Intussen werd er al een vervangster gevonden. Imea Denooze neemt het van haar over en vervoegt Gloria Monserez, Lotte Stevens, Giovanni Kemper, Jasper Heyman en Maarten Cop. Ze komt uit Brakel en speelde de hoofdrol in de reeks Gamekeepers, acteerde ook al in de film Bittersweet Sixteen en speelde de hoofdrol in de Ketnetmusical De Finale.

“Ik ben ontzettend blij dat ik deel mag uitmaken van De KetnetBand. Ik kijk het meest uit naar het publiek en de sfeer op het podium met mijn collega’s,” klinkt het nog. Imea maakt haar debuut op 15 mei.

Lees meer over