Kruisbos wordt Virtus: vernieuwing met hoogwaardige zorg

10 oktober 2024 | 13u09 | Gepost door redactie
Virtus
Publi

Dierenartsencentrum Kruisbos heet vanaf oktober 2024 officieel Dierenartsenpraktijk Virtus. Met deze naamsverandering zet de praktijk, gelegen aan de Aarschotsesteenweg in Wezemaal, een stap naar de toekomst, zonder haar vertrouwde omgeving of klantgerichte aanpak los te laten. Virtus blijft een steunpilaar in de regio, met een vernieuwde focus op hoogwaardige eerstelijnszorg voor honden en katten.

Een nieuwe naam, dezelfde zorg

De naamsverandering brengt geen verandering in de kern van zorg die de praktijk biedt. Het team blijft zich met passie inzetten voor huisdieren van alle rassen en formaten. Van vaccinaties, sterilisaties, castraties, tandheelkunde en andere routinebehandelingen: Virtus biedt alles wat nodig is voor de gezondheid van jouw huisdier. “Virtus staat voor kracht en integriteit, wat dit team effectief weerspiegelt in de zorg voor dier én eigenaar. Door middel van geroutineerde bijscholingen, blijven ze up to date met de meest moderne ontwikkelingen in kwalitatieve zorg voor huisdieren”, aldus Johan Van Ommen, medisch directeur van Nesto, het netwerk van dierenartsenpraktijken waartoe Virtus behoort.

Een warm welkom voor het Hageland

Met de nieuwe naam wil Dierenartsenpraktijk Virtus extra aandacht vestigen op de persoonlijke zorg voor alle klanten en hun huisdier. De praktijk is al jarenlang een vertrouwde partner voor de inwoners van het Hageland en zal die rol blijven vervullen met dezelfde toewijding en zorg.

Virtus zet zich bovendien in voor de lokale gemeenschap door nauwe samenwerkingen te onderhouden met zwerfkattenorganisaties in de regio van Leuven. Deze organisaties bieden hulp aan katten in nood en geven hen een tweede kans op een gouden mandje. “Als dierenartsenpraktijk voelen wij ons verantwoordelijk om niet alleen gezelschapsdieren met een warme thuis te ondersteunen, maar ook een bijdrage te leveren aan het welzijn van andere dieren in nood. Samen met deze vzw’s en met de inzet van hun vrijwilligers willen wij een positieve impact maken op het leven van deze katten”, zegt Johan Van Ommen.

Voor meer informatie of om een online afspraak te maken, bezoek de website www.nesto.be/virtus of bel Virtus op 016/44.42.87. Virtus is gelegen aan de Aarschotsesteenweg 320, 3111 Wezemaal.