PROfit Leuven, persoonlijke training voor elk niveau

23 september 2024 | 12u43 | Gepost door redactie
PROfit
Publi

Met meer dan vijftien jaar ervaring opende PROfit onlangs een nieuwe vestiging in TC Lovanium in Leuven. Hun missie: jou je sportieve of gezondheidsdoelen helpen bereiken. PROfit staat bekend om zijn gepersonaliseerde aanpak en biedt trainingen aan voor zowel tennissers als starters en iedereen die fitter, gezonder en sterker wil worden.

Dankzij meer dan twaalf jaar ervaring als conditiecoach bij TC Lovanium weet oprichter en kinesitherapeut Roel Bockstal precies wat nodig is om blessures te voorkomen en prestaties te verbeteren. “We richten ons niet alleen op blessurepreventie, maar ook op performance en een duurzame, gezonde levensstijl. Daarnaast gaat onze focus vooral naar het versterken van de mobiliteit, stabiliteit en kracht, wat essentieel is om het beste uit je spel te halen”, weet Bockstal. “Of je nu professioneel speelt of eerder recreatief bezig bent, PROfit zorgt ervoor dat je blessurevrij blijft en je sportprestaties naar een hoger niveau tilt.”

Voor starters: beginnen met begeleiding

PROfit Leuven is ook de ideale plek voor wie net begint met sporten, of dat nu tennis, padel of een andere activiteit is. “Beginners krijgen eerst een uitgebreide screening van het lichaam, zodat er een veilig en efficiënt programma kan worden opgesteld. Dat is erop gericht om op een gezonde manier de eerste stappen te zetten richting fitheid, met een sterke focus op preventie en persoonlijke doelen. Er wordt rekening gehouden met eventuele medische beperkingen, zodat elke beweging medisch verantwoord is en blessures vermeden worden.”

Voor iedereen: gezond blijven, ook zonder tennis

Ook wie helemaal niets met tennis te maken heeft, is bij PROfit Leuven aan het juiste adres. Senioren of mensen met een drukke levensstijl die hun gezondheid willen verbeteren, krijgen een persoonlijk trainingsschema dat inspeelt op hun specifieke noden. Van mobiliteitsoefeningen tot kracht- en stabiliteitstrainingen. De focus ligt op het creëren van gezonde gewoontes die op lange termijn vol te houden zijn, zodat klanten niet alleen fitter worden, maar ook hun levenskwaliteit erop vooruit gaat.

Wil je meer weten over hoe PROfit Leuven je kan helpen? Maak dan een afspraak en bezoek de gloednieuwe vestiging  in TC Lovanium (Galgebergstraat 41) voor een persoonlijk intakegesprek en ontdek wat PROfit voor jou kan betekenen. Meer info via profit-training.be of 0470 87 45 97.