Sven Nys Cycling Center te koop op nieuwe bordspel Monopoly Koers

sncc op monopoly koers
Vanaf vandaag is er een nieuwe en exclusieve Monopoly-uitgave verkrijgbaar: Monopoly Koers! Deze unieke uitgave biedt iedereen de kans om zelf de hellingen en stroken uit de grootste klassiekers op een andere manier te verkennen. Wielerfans krijgen nu de gelegenheid om het Sven Nys Cycling Center uit Baal als station aan te kopen.

Deze officiële Monopoly-versie, die in samenwerking met Squadra Sports Management tot stand kwam, blijft trouw aan het originele spelconcept, maar wordt in een uniek wielerjasje gestoken. In plaats van winkelstraten gaat het in deze editie om beroemde hellingen, kasseistroken of bekende aankomstplaatsen uit de klassiekers van wielersport.

De mascotte van het spel Mr. Monopoly ging alvast langs bij Remco Evenepoel, die meewerkte aan het spel, om hem het eerste spel officieel te overhandigen. “Ik ben erg blij met deze eerste editie van het Monopoly Koers bordspel: nu kan ik het samen met mijn familie en vrienden spelen", aldus Remco. "Ik denk dat ik sowieso La Redoute zal kopen, samen met de Stockeu één van mijn favoriete hellingen uit Luik-Bastenaken-Luik. Ik passeer er vaak op training om mijn benen te testen, maar nu kan ik hem ook kopen! Liefst van al zou ik de Muur van Geraardsbergen willen veroveren, ik heb er een supporterslokaal staan en het is niet zo ver van waar ik woon.” 

 

Lees meer over