Op vakantie in De Hoorn

18 juni 2020 | 14u48 | Gepost door redactie
Op vakantie in De Hoorn
In 1926 werd in Brouwerij De Hoorn aan de Vaartkom in Leuven de eerste Stella getapt. Sinds 2012 is de site uitgegroeid tot een bruisende werkplaats voor creatieve bedrijven waar iedereen kan genieten van een fris pintje, snelle lunch, gezellig diner of inspirerend evenement. In 2020 verdubbelde De Hoorn de capaciteit naar 12.000 m².
Het bericht Op vakantie in De Hoorn verscheen eerst op Leuven Actueel.

Vanaf 1 juli 2020 kan je op vakantie in De Hoorn aan de Vaartkom. Op de 9de en 10de verdieping vind je 9 lofts. Overnachten in Leuven was nog nooit zo mooi met de fonkeling van de bruisende skyline, over onze le(u)vendige stad.

Nood aan quality time?
Tijdens je bezoek, kan je met zijn tweeën genieten van gezellig tafelen in het restaurant, nagenieten in de bar en overnachten in je eigen loft. Als je toch even de deur uit wil, dan kan je ontdekken wat Leuven te bieden heeft. Aan het onthaal kan je een fiets lenen die je naar alle must sees in de stad brengt.

CEO van De Hoorn, Sam Custers: “Deze zomer zetten we onze deuren ook open voor toeristen. Vakantie in eigen land is meer dan ooit belangrijk. Leuven (her)ontdekken hoort daar zeker bij.
De Leuvense vaartkom kreeg de laatste jaren een enorme innovatieve lift. Zowel op vlak van bedrijven, natuur als restaurants. Bij De Hoorn hebben we reeds ons restaurant en bar, het leek ons evident om daar onze woonunits aan toe te voegen”.

Je eigen privé verdieping met zicht op de skyline van Leuven
De cohousing van De Hoorn heeft 7 warme stadsnesten. Je logeert er met de ganse familie. Elke kamer is voorzien van zijn eigen badkamer. Verder deel je samen 2 woonkamers, keuken en eetkamer. Geen traditionele villa, maar wel je eigen privé verdieping in De Hoorn.
Eten kan je zowat overal, het restaurant, de bar, zelfs barbecueën op het dak van De Hoorn. Geen zin om zelf te koken, dan kan je gebruik maken van een private chef!

Barbecueën op het dak van De Hoorn
Het dakterras van De Hoorn wordt deze zomer omgetoverd naar de tuin van De Hoorn. Vergeet de skyline van New York want deze zomer barbecue je met zicht op de skyline van Leuven. Barbecueën doe je vanaf 20 personen.

Het bericht Op vakantie in De Hoorn verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over