Holsbeek lanceert nieuwe bedrijvengids op haar website

5 maart 2020 | 15u26 | Gepost door redactie
Winkels wijken uit richting Leuvenselaan
Holsbeek blijft zich inzetten voor haar lokale economie. De leverancier van de module ‘KMO-loket’ op de gemeentelijke website stopte zijn activiteiten en het bestuur moest op zoek naar een manier om de leemte op te vullen en haar handelaars verder te blijven promoten.
Het bericht Holsbeek lanceert nieuwe bedrijvengids op haar website verscheen eerst op Leuven Actueel.

De provider van de gemeentelijke website bracht een oplossing met de module ‘bedrijvengids’: https://www.holsbeek.be/bedrijven?utm_source=rss&utm_medium=rss. Handelaars, KMO’s, zelfstandigen en vrije beroepen kunnen zich hierop zelf, volledig gratis en wanneer het hen past registreren. Inwoners kunnen in de digitale bedrijvengids snel en eenvoudig zoeken naar info over de plaatselijke handelaars, KMO’s, zelfstandigen en vrije beroepen.

Ter compensatie van tijdelijke hinder die openbare werken met zich mee kunnen brengen, plaatst het gemeentebestuur de betrokken ondernemers voortaan extra in de verf aan de hand van een handige overzichtsflyer. Deze publicatie wordt telkens na afloop van grote wegenwerken aan huis bedeeld en dit in het gebied waar de werken plaatsvonden.

Met de recentelijke beëindiging van de werken in Nieuwrode-Dorp zijn deze ondernemers als eerste aan de beurt. De flyer brengt trouwens niet alleen de lokale handel en de vrije beroepen in kaart, maar ook de marktkramers die iedere dinsdag halt houden op het dorpsplein. Inwoners van Nieuwrode mogen hem deze dagen in de brievenbus verwachten.

Het bericht Holsbeek lanceert nieuwe bedrijvengids op haar website verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over