Digitaal factuur De Watergroep voordelig voor inwoners Geetbets

27 december 2020 | 11u10 | Gepost door redactie
Watergroep
De Watergroep doet een laatste oproep aan al haar klanten in Geetbets om hun factuur te digitaliseren. Het kost hen geen cent en het levert een financieel voordeel op.

Wie voor 1 januari voortaan zijn factuur via mail wil ontvangen en niet langer via de post, krijgt daarvoor een eenmalig bedrag van € 10 uitgekeerd. Daarnaast biedt een digitaal factuur nog veel meer voordelen. Minder papieren facturen is zeer goed voor het milieu.

Door verloop van tijd zijn er al 30.000 gezinnen overgeschakeld. Dit heeft dan ook zijn vruchten afgeworpen. Er werden al verschillende goede doelen gesponsord door het wegvallen van de papieren druk en het bedelen van de facturen door de post. Onder meer Natuurpunt, Join for water, Kom op tegen kanker, Samen tegen corona van het Rode Kruis, ….

Wie wenst nog over te schakelen naar het digitaal factuur, doet dit dan snel en voor het eind van de maand, want dan eindigt de actie. Deze digitalisering is dan ook geheel gratis. De kosten die hier mee gepaard gaan, worden gedragen door de watergroep.

Lees meer over