Na de 50-plussers komen stilaan ook de 40-plussers aan bod in het vaccinatiecentrum van Rotselaar

vaccinatiecentrum rotselaar
Deze week werden er 4450 inwoners van Holsbeek, Rotselaar en Tremelo uitgenodigd om hun 1ste of 2de prikje te komen halen in het vaccinatiecentrum van Rotselaar.
"Deze week vaccineren we al een 1ste deel van onze inwoners van boven de 50 jaar", vertelt coördinator Werner Van Uffelen. "Dit gebeurt op op woensdag, donderdag, en vrijdag."
Deze week worden ook de uitnodigingen voor personen tussen de 45 en 50 jaar verstuurd.

"Ondertussen zijn we in het vaccinatiecentrum ‘De Toren’ in Rotselaar nog steeds bij de koplopers wat het aantal gevaccineerden van Vlaanderen betreft", aldus een tevreden coördinator. "98.7% van de personen die werden uitgenodigd zijn hun prikje komen halen wat een zeer mooi resultaat is."

De coördinator roept iedereen op om snel de afspraak te bevestigen, wijzigen of annuleren, wanneer men een uitnodiging tot vaccinatie heeft ontvangen.  Dit kan door te surfen naar www.laatjevaccineren.be of door te bellen naar het vaccinatiecentrum op het nummer 016 15 12 12 (op werkdagen tussen 9 en 16 uur). "Zo kunnen we vlot onze planning blijven maken", besluit hij. "Want dat willen we blijven doen. We krijgen immers heel veel complimenten voor onze werking, dat is hartverwarmend voor al onze medewerkers die er elke keer voor zorgen dat iedereen comfortabel zijn prikje kan komen halen."

Lees meer over