Dieven aan de haal met drie moto's ter waarde van 22.500 euro: "Onze kleinste zoon (6) had zijn moto pas twee weken"

moto

In een garage van een woning op de Leuvensesteenweg in Tielt-Winge werden maandagnacht drie moto’s gestolen. “Alles bij elkaar gaat het om een investering van 22.500 euro”, vertelt Gwennie Lemmens. 

De dieven kwamen via een weide waar ze een slot en de omheining doorknipten. “Het slot op onze garage knipten ze ook door en haalden de moto’s uit de garage om ze vervolgens via de grote steenweg in te laden. Ze kwamen enkel en alleen voor de moto’s want in de garage stonden nog andere spullen met een zekere waarde en die hebben ze laten staan. We kunnen het niet bewijzen maar we vermoeden dat de dieven vooraf wisten dat de moto’s er stonden. We hebben niets gehoord en onze twee bulldogs alarmeerden ons ook niet”, gaat Gwennie verder. Zij is er het hart van in. 

“Het was best een triest ontwaken. Hadden ze andere spullen meegenomen hadden we dat natuurlijk ook erg gevonden maar nu namen ze onze kinderen hun leven af. De grote moto’s, van mijn man en onze 16-jarige zoon, zijn elk goed voor 9000 euro, het kleinere model, van onze 6-jarige zoon, kost 4500 euro. Hij had die amper twee weken.”

Wie informatie heeft kan terecht bij de lokale politie.

moto gestolen
De zesjarige zoon had zijn moto nog maar twee weken
moto
De twee grote moto's zijn elk goed voor 9000 euro.

Lees meer over