Voorwiel komt los, 15-jarige fietser smakt tegen de grond

21 september 2021 | 15u32 | Gepost door annpeeters
ziekenwagen

Een 15-jarige fietser uit Oud-Heverlee werd maandag even na 16 uur met een ziekenwagen overgebracht naar het Heilig Hartziekenhuis, nadat hij in de Kardinaal Mercierlaan gewond raakte bij een valpartij. Dat gebeurde toen het voorwiel van de fiets plotseling loskwam. De tiener ging met een klap tegen de grond en hield aan de val een pijnlijke schouder over.

Nog maandagmiddag raakte een zestiger gewond. Een 66-jarige fietser uit Rotselaar werd maandag omstreeks 16.30 uur met de ziekenwagen overgebracht naar het Heilig Hartziekenhuis, nadat hij op de Tervuursevest gewond raakte bij een aanrijding met een andere fietser. De zestiger liep een verwonding aan een been op.

Dinsdagochtend was er opnieuw een ongeval met fietsers. Een 49-jarige bestuurder van een speedpedelec uit Holsbeek raakte dinsdagochtend omstreeks 8 uur licht gewond toen hij op het kruispunt van de Oudebaan en de Elisabethlaan in aanrijding kwam met een andere fietser. Beide fietsers gingen tegen de grond. De man uit Holsbeek werd met lichte verwondingen met de ziekenwagen overgebracht naar het Heilig Hartziekenhuis. De andere fietser bleef ongedeerd.

Lees meer over