Profit Leuven: een nieuwe dimensie in persoonlijke fitness en revalidatie

24 April 2024 | 12u07 | Gepost door redactie
Profit
Publi

Profit, een toonaangevend centrum voor persoonlijke training en revalidatie, viert de opening van zijn nieuwste vestiging in Leuven. Ontdek er zelf hoe de toptrainingen en deskundige begeleiding jou kunnen helpen je fitnessdoelen te bereiken. Zet vandaag dus nog de stap naar een fittere jij.

Vanuit een bescheiden begin met enkele sporters uit de wielrenners- en triatlonwereld, groeide Profit al snel uit tot een bekende naam in de sportgemeenschap. De uitbreiding naar Leuven is dan ook een logisch gevolg van het succes van de oorspronkelijke locatie in Overijse, opgericht in 2008 door Roel Bockstal. Als aanvulling op zijn kinépraktijk in Hoeilaart startte Bockstal Profit om te voldoen aan de toenemende vraag naar gespecialiseerde training in kracht, stabilisatie en looptechnieken. 

Succesfactoren

"We begonnen met personal training voordat het een bekend concept was in België", legt Bockstal uit. De samenwerking met sportclubs en individuele klanten vormde de ruggengraat van de groei, waardoor het centrum zijn diensten kon uitbreiden en de kwaliteit van de trainingen kon verhogen. De sleutel tot het succes van Profit ligt in de combinatie van Bockstals expertise als kinesitherapeut en de focus op persoonlijke aandacht. "Veel mensen met rug- of knieklachten willen sporten onder begeleiding van iemand met medische kennis," zegt Bockstal. Dit onderscheidende vermogen heeft Profit geholpen een trouwe klantenkring op te bouwen, variërend van beginners tot topsporters.

Profits aanpak is gericht op krachttraining, beginnend met oefeningen die het eigen lichaamsgewicht gebruiken en zich richten op de kern van het lichaam. Het centrum maakt gebruik van hoogwaardige apparatuur van merken zoals Stride, ATX en Keiser, bekend om hun precisie en mogelijkheden voor zowel explosieve trainingen als revalidatie.

Lees verder onder de foto

 

Profit

Nieuwe vestiging in Leuven

De keuze voor Leuven was een logische stap, gezien Bockstals langdurige banden met de stad door zijn werk met competitieve sporters van de succesrijke tennisclub Lovanium. "De mogelijkheid om op de tennisclub zelf een gloednieuwe vestiging te openen, wilde ik niet laten schieten," vertelt Bockstal. De nieuwe locatie belooft dezelfde hoogwaardige ervaring als in Overijse, met geoptimaliseerde faciliteiten en een focus op zowel algemene persoonlijke training als een gespecialiseerde aanpak.

Impact en toekomstvisie

Profit hoopt met het nieuwe sportcentrum langs de Galgebergstraat 41 een positieve invloed uit te oefenen op de gemeenschap in Leuven door mensen te helpen hun persoonlijke gezondheids- en sportdoelen te bereiken. Met plannen voor verdere uitbreiding blijft Profit zich inzetten om zijn unieke benadering van fitness en revalidatie te verspreiden. "Elke dag zien we de positieve effecten van onze aanpak, en dat inspireert ons om te blijven innoveren en uitbreiden," besluit Bockstal. 

Met de opening van de vestiging in Leuven zet Profit zijn missie voort om kwalitatieve en resultaatgerichte training toegankelijk te maken voor iedereen. Geïnteresseerd? Aarzel dan zeker niet om een kijkje te nemen op de website www.profit-training.be of ga meteen ter plekke langs voor een eerste kennismaking tijdens het opendeurweekend op 27 en 28 april van 9 uur tot 17 uur. Je kan ook een afspraak inboeken via profit.training@gmail.com voor een persoonlijk advies en gesprek. Een afspraak kinesitherapie kan je rechtstreeks via de site maken via www.profit-kinesitherapie.be.

Video file