Kampenhout swingt opnieuw

8 juli 2021 | 10u29 | Gepost door connyjuste@yahoo.com
kampenhout swingt
Sinds 2003 organiseert de gemeente het meerdaagse festival 'Kampenhout Swingt', dat verspreid over 4 donderdag in alle deelgemeenten neerstrijkt., Na een jaartje afwezigheid is het festival dat ooit door schepen voor Toerisme Gwenny De Vroe (Open VLD) in het leven werd geroepen helemaal terug. Donderdag 8 juli trapt Kampenhout-centrum de eerste editie af. Daarna zijn respectievelijk Nederokkerzeel, Buken en Berg aan de beurt.

Omwille van corona wordt de formule dit jaar wel aangepast. Schepen voor Cultuur, Hilaire Vanhove (Open VLD) licht het nieuwe reservatiesysteem toe: “Door de coronamaatregelen passen we de formule dit jaar aan. De inkom is nog steeds gratis, maar we vragen de mensen wel om al zeker voor de edities in Kampenhout en Nederokkerzeel op voorhand een tafel te reserveveren. Dit kan online via de gemeentelijke website en voor maximum vier personen. De editie in Nederokkerzeel is al volzet, dus wie er snel bij is, kan nog een plaatsje bemachtigen voor nu donderdag in Kampenhout. Wat de edities in Berg en Buken betreft, wachten we de coronamaatregelen voor de maand augustus af."

Vanaf 19 uur openen de deuren deze donderdag 8 juli op het gemeenteplein te Kampenhout. Het optreden van coverband SmachDance start om 20 uur en duurt een tweetal uur. Daarna wordt nog voldoende tijd voorzien om na te praten bij een drankje voorzien door de lokale carnavalsvereniging. De bar sluit om 23 uur. Het plein moet om 23.30 uur leeg zijn.

Reserveren kan via deze link https://www.kampenhout.be/kampenhout-swingt?fbclid=IwAR22QhMJzf8zr2qx5bB5Hscfi2vXcorJZEhlkzLG7n_gbmzcKk3flmyK0gE

Lees meer over