Niemand begrijpt wat er met vermoorde Laura Trappeniers (66) is gebeurd

3 mei 2024 | 09u33 | Gepost door redactie
Laura

Het lichaam van Laura Trappeniers, die een opleiding tot boekhouder volgde in het Heilig Hartinstituut in Heverlee, werd levenloos teruggevonden in de zee in Tenerife. De vraag is wat er precies met haar gebeurd is.

Laura Trappeniers verhuisde 16 jaar geleden met haar man Marc Olbrechts (71) van Vlaams-Brabant naar de Spaanse zon. Ze genoten er van het leven en waren er graag gezien in de gemeenschap van Belgen die er woont. Niemand had verwacht dat haar leven zo'n tragisch einde zou hebben. Van haar man is nog geen enkel spoor.

Het koppel werd voor het laatst gezien op 22 april in hun woonplaats Adeje in het zuiden van Tenerife. De buitendeur van hun huis stond wagenwijd open en de  sleutel en een gsm lagen nog in het huis. Ook hun wagen is verdwenen. Vrienden sloegen alarm en gaven hen als vermist op.

Op 27 april zag een visser het zwaar verminkte lichaam van Laura drijven in de zee in de buurt van de gemeente Arico, zo'n 50 kilometer van hun woonplaats. Uit de autopsie blijkt dat Laura met zekerheid met geweld om het leven is gebracht. Vrienden begrijpen er niets van, waarom Laura? 

Van Marc is tot op heden geen spoor. Kinderen had het koppel niet. 

Lees meer over